Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину і сидіти вдома. Так, артистка виставила пікантний кадр, прогулюючись по ділянці заміського будинку, примірявши лише облягаючий спортивний костюмчик неоново-жовтого кольору і прозорий дощовик. Наташа засвітила струнку фігуру, хоча нещодавно і жалілася на зайві 4 кілограми після самоізоляції.

#весна лаконічно підписала Корольова

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Жахливо як тобі не личить :(", "Були гарні губи ,навіщо накачала?", "Одна з найкрасивіших жінок 👍🏻😍🔥Мілашка ❤️❤️❤️❤️❤️", "Русалка", "Які шикарні груди!", "💕красива 💕💕💕💕💕жінка💕💕💕", "Сонечко наше) 😍😍😍", "Краса❤️", "Красиві груди. ....Дуже подобаються. .Кому не подобається, пройдіть повз або заздріть мовчки...Наташечка, супер! ! ! 👏👏👏".

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуюче відео, на якому станцював у спальні, позуючи лише в смугастих стрінгах і засвітивши своє оголене тіло. Артистові 8 березня виповнилося 50 років, однак той не збирається залишати кар'єру стриптизера, наполегливо працюючи над собою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.