В один час група “Ліцей” була дуже популярна. Перший склад включав трьох дівчат – Олену Перову, Анастасію Макаревич та Ізольду Ішханішвілі, яку вважали найвродливішою. Багато фанатів досі цікавляться життям Ішханішвілі, хоча в останні роки про неї мало що відомо.
Ізольда з самого дитинства хотіла виступати на сцені, і батьки не перешкоджали її мрії. Найбільше можливостей у Москві, тому Ішханішвілі вирушила туди вчитися. Під час навчання, Ізольда познайомилася з Перовою і Макаревич, і пізніше вони заснували “Ліцей”. Група почала стрімко набирати популярність, однак всередині все було не так добре.

Ізольда Ішханішвілі, фото Instagram

Були внутрішні розлади через те, що найбільше уваги діставалося Макаревич. Тому Олена й Ізольда вирішили покинути групу. У “Ліцеї” кілька разів змінювався склад, але фанати вважають, що саме перше тріо було кращим.
Ишханишвили спробувала почати сольну кар'єру, потім створила групу “Шоколад”. Проте популярність її проектів так і не прийшла. Тому вона вирішила залишити сцену. Зараз Ізольда живе світським життям, відвідує заходи, де збирається весь московський бомонд. Під час однієї з вечірок, вона познайомилася з майбутнім чоловіком – Дмитром Десятниковым. Пізніше у них народився син – Едвард. Ишханишвили багато подорожує, насолоджується життям і нітрохи не шкодує про рішення залишити сцену.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережа зухвалим чином

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережа новою фотосесією.