Відому українську Instagram-блогерку Олену Омович називають “українською Кардашьян”. Вона прославилася великою кількістю пластичних операцій і зуміла залучити більше мільйона читачів. Омович порадувала своїх шанувальників новим відвертим фото. При цьому вона вважає себе схожою на молоду Анджеліну Джолі.


На своїй сторінці в Instagram Омович виклала відверте фото, де продемонструвала чудову фігуру в сексуальному купальнику. “На секунду подумала, що я схожа на молоду Анджеліну Джолі. Але швидко передумала”. Саме таку підпис Омович залишила у підписі до фотографії. Крім того, вона сказала, що дуже сумує за своїм косичкам, від яких позбулася не так давно.
Однак користувачі не згодні з тим, що вона схожа на молоду Джолі. Передплатники в коментарях відзначили, що у Омович свій неповторний стиль, який робить її абсолютно унікальною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Напомним нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян облягла силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.