Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав веселе сімейне відео з коханою дружиною, присвятивши карантину через коронавірус COVID-19 веселий гімн. Так, артист для кліпу на пісню позував у костюмі Бетмена, їв смаколики прямо з холодильника, зізнавшись, що "під ним тріснув диван", обіцяв собі щодня займатися спортом, сумував щодо одноманітності будніх днів, представив Примадонну як Джульєтту, яка махала йому з балкончика їх замку в гумових рукавичках.

Містер Ікс Гімн самоізоляції 😷🙂🕺🏻 пожартував Галкін

Фолловери залишилися в захваті: "Точно, лаконічно і тактовно,не дати не взяти!Містер Ікс Ви персонаж року;", "Максим, браво👏👏👏👏👏👏я так рада, що на вас підписано. Ви зірка!!! Ви супер зірка.!!!!!!👌😊", "Настрій різко підскочив вгору ! Я зараз як Карлсон ! Хочеться чогось солоденького і ...побешкетувати ! Спасибі , друже ! 😜", "Макс, ви - просто АГОНЬ!!! Я дивлюся Ваші ролики - і просто хочеться ЖИТИ!!!🔥🔥🔥👏👏👏", "Максим, ну насмішили))) у Вас шикарний голос. Потрібно йти у Большой театр!", "Максим пора дорослішати. Годі дуріти. Давай балотуйся на пост президента РФ". Ваш невичерпний гумор і ентузіазм радує і дає сили жити і співати,Співати й жити.Будьте щасливі завжди🙏💖🌷🌞👍🌏".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.