Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію теплих весняних кадрів, позуючи на полі, густо всіяним жовтими квітами. Так, артистка приміряла джинсовку з бахромою, топ і велосипедки бежевого кольору і масивні сонцезахисні окуляри, гуляючи серед рослин. Варто зазначити, що Леся наполегливо стежить за своїм тілом, тому з легкістю може похвалитися стрункою фігурою та спортивними формами.

💛💛💛 Журнал « СільхозмоПолітен»2020. Травневий випуск🤣 пожартувала Нікітюк

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи красуню компліментами: "Хіт цього літа"Фото в ріпаку" 😂", "Кльова! Горизонт тільки завалений 😅", "Ой цвіте ріпак....", "Труси вділа й полетіла😂", "Кішечка😻", "Шикарне тіло🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️😍😍😍", "Красотуля😍❤️🔥🔥🔥🔥", "Красуня😍😍", "А ось і обіцяні фотографії😍 неймовірно Красива😍❤️".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто відзначити, що раніше співачка приміряла пікантний костюмчик блакитного кольору з принтом кокоса, який, до речі, пошила сама. Також Леся склала незвичайний колаж, де з допомогою фотошопу показала, як могла б виглядати з пластикою на обличчі. Красуня буквально повністю змінилася, зменшивши ніс, збільшивши очі і губи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.