Зоряна візажистка Ольга Романова, якій довіряють і є клієнтками Анна Седокова, Альона Водонаєва, Ялинка і Кеті Топурія розповіла і головне показала на своєму прикладі, як правильно коректувати і підфарбовувати брови.

Корекцію брів Ольга радить почати не з пінцета, а з олівця і туші для брів. Важливо спочатку промальовувати нижню лінію олівцем, зробити її чіткої і тільки після цього братися за вищипування.

Такий простий прийом дозволить не зайти за лінію і не вищипнути занадто багато волосків. На місце вищипування обов'язково варто пройтися хлоргексидином.

Раніше повідомлялося, що поки пандемія коронавіруса поширюється по світу, люди вчаться пристосовуватися до нових (сподіваємося, що тимчасовим) умов життя в карантині. Люди в цій ситуації вдається не тільки зберегти оптимізм, але і залишатися красивими.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Так наприклад у мережі поширюється видеоролик, де візажистка makeupxasena наносить макіяж прямо поверх маски, роблячи її практично непомітною на обличчі!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, неймовірна візажистка перетворилася на Мону Лізу за кілька хвилин.

Як повідомляв Знай. ua, новий "карантинний" тренд зводить з розуму соцмережі.

Також Знай. ua писав, що візажистка з Харкова допомагає онкохворим жінкам повірити в себе, зворушливе відео.