Популярна австралійська співачка Sia, яка відома своїми незвичайними образами, зізналася, що у віці 44 років усиновила двох повнолітніх хлопців. Подробицями цього усиновлення зірка поділилася на одному з телешоу, повідомляє The Insependent. За словами Sia, вона стала мамою ще у 2019 році, коли хлопцям було по 18 років. В такому віці діти рідко беруть у сім'ї, тому співачка вирішила подарувати хлопцям шанс на повноцінну сім'ю. Тепер вони всі разом живуть в одному будинку.

"Минулого року я усиновила двох хлопців. Їм обом було по 18 років, а зараз – 19. Вони були вже занадто дорослими для усиновлення, тому майже не було шансів, що їх забере сім'я. Я їх дуже люблю", – поділилася Sia. Також зірка розповіла, що під час карантину обстановка в будинку трохи гнітюча, але хлопці приділяють багато часу навчанню і саморозвитку.

Варто відзначити, що загадкова австралійка Sia була заміжня – у 2014 році вона вийшла за режисера Еріка Андерса Ланга. Але шлюб зжив себе, і через два роки і подружжя оголосили про розлучення. Зараз співачка перебуває у відносинах з репером Diplo, і виховує усиновлених хлопців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, ми писали про 6 зірок, які витрачають мільйони на благодійність.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: на карантині з дітьми – топ-13 зіркових сімей, які виховують близнюків.

Також портал "Знай.ua" писав, що легендарна акторка зворушила світ ніжним визнанням – "ніколи не пізно".