У дев'ятому сезоні романтичного реаліті-шоу "Холостяк" обраницею головного героя Микити Добриніна стала 21-річна Даша Квіткова. Як виявилося, парочка почала зустрічатися ще до кінця зйомок проекту, а по його завершенні вони відразу стали жити разом. А в середу, 20 травня, стало відомо, що парочка одружилася. Планувалося, що пишне весільне торжество пройде в травні, але з-за карантину його довелося перенести, а просто закохані розписалися з мінімумом гостей і пишноти.

У своєму Instagram Даша Квіткова поділилася з шанувальниками милим фото, яке було зроблено у весільній фотозоні після розпису з Микитою. На знімку видно, що для заходу дівчина вибрала коротеньку білу сукню, яке оголило ніжки і плечі. А ось Добринін прийшов на власне весілля в сірому картатому костюмі з білою футболкою. На фотографії видно, що пара цілується, а у підписі до публікації Даша написала: "Як сказала моя молодша сестра: «Прийшла в чорному, а пішла в білому». Тепер офіційно сім'я". Фолловери почали вітати закоханих з шлюбом, засипає компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.