Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня виставила на показ публіки результати нової фотосесії, в якій з'явилася у відвертому образі.

Як видно, на нових фотографіях Альона з'явилася у вузьких сірих джинсах і чорному ліфчику, з якого ледь не випадають силіконові груди, а зверху накинула темну косуху цікавої фактури. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на її обличчі яскравий макіяж в темних тонах. Дівчина гарно позує на камеру, демонструючи ідеальне тіло, а в подпсии до публікації розповіла про фотосесії. "Яка? 1/2/3? Куртки з пітона @python_and_crocodile. Я довго хотіла таку косуху, і нарешті знайшла магазин з великим асортиментом. І головне ви не повірите яка ціна. До речі, сьогодні була дуже крута зйомка. Мені йде макіяж?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, коментуючи її фігуру і не тільки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.