Благодійний фонд “Чашка Кави”, який очолює відомий телеведучий і шоумен Дмитро Комаров, активно допомагає українським медустановам в боротьбі з COVID-19. На цей раз допомога надійшла в Черкаську обласну лікарню. “Чашка Кави” доставила в установу засоби індивідуального захисту, медикаменти, обладнання.
Про поїздку в Черкаси розповів голова фонду Дмитро Комаров. Він розповів, що виїзд в це місто виявився дуже позитивним. Також Комаров розповів і про те, що дізнався багато нового про коронавіруса. Він нагадує людям, що обов'язково потрібно користуватися засобами індивідуального захисту. Більше того, це потрібно робити правильно.


Комаров розповів, що медичні рукавички обов'язково потрібно знімати лише за внутрішню сторону, а після їх носіння необхідно обробляти руки санитайзером. Маски надягають тільки за дужки, знову ж таки попередньо обробивши руки. Якщо ви використовуєте багаторазову медичну маску, її потрібно прати після кожного виходу на вулицю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров терміново звернувся до українців за допомогою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Комаров з "Світу навиворіт" показав поганий стан українських лікарень, не вистачає самого необхідного.

Також Знай. ua писав, що Комарів "підсадив" молоденьку дружину на своє улюблене заняття.