Шоу “Жіночий Квартал” за популярністю швидко наздоганяє "Квартал" чоловічий. Проект отримав свою частку слави, і мільйони глядачів, які цінують їх гумор навіть більше, ніж жарти “Квартал 95”. І ось “Жіночий Квартал” навіть потрапив на обкладинку журналу “Теленеделя”, тижневика, який навіть з розвитком інтернету не втратив своєї популярності.


Анонс нового випуску тижневика з'явився на офіційній сторінці “Жіночого Кварталу” в Instagram. У журналі учасниці шоу поділяться секретами своєї краси та гарного настрою. “Це, мабуть, найкрасивіша обкладинка весни, а можливо і усього року!”, йдеться в описі до фото.
В “Теленеделе” читачів чекає велике інтерв'ю з учасницями “Жіночого Кварталу”. Офіційний Instagram проекту також готує читачів до того, що читачів чекає багато цікавого. Новий випуск “Теленедели” з учасницями шоу “Жіночий Квартал” вийде вже 21 травня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лалі з "Жіночого Кварталу" розповіла про материнство під час карантину: "Почав сіпатися не тільки око".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" показала першу прогулянку з новонародженим сином.

Також портал Знай.uа писав, що "Жіночий квартал" переплюнули голлівудських красунь і затіяли небувалу бійку.