На карантині кожен сходить з розуму по-своєму. Ось і скандальний співак Віталій Козловський вирішив поспілкуватися з голубами про вічне - віру, надію та любов. Точніше, виконавець виклав фотографію з "птахами миру". На фото зірка сидить навпочіпки на площі у Венеції і тримає на долонях голубів. Козловський в модному прикиді" - світло-сірі штани, чорна футболка і через біцепс перекинутий в тон штанів сірий піджак. Схоже, що Козловський не тільки любить голубів, але і намагається злитися з ними за кольором. Дивлячись на світ крізь модні сонцезахисні окуляри, Козловський вибухнув філософськи-проникливим текстом:

" Сьогодні у нас нелегке життя, і в цій буденності ми можемо шукати винуватих і звинувачувати кого завгодно. Але якщо ми втратимо Віру, Надію і Любов у своїх серцях, то зможемо звинуватити, в такому разі, тільки самих себе."

Чи прониклися голуби таким повчанням - залишається загадкою. Вітальне "курлик" за хлібні крихти - максимум, на що міг розраховувати виконавець. Однак фото вийшло ефектним, а заклик - правильним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.