Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила в Сторіс веселе відео, на якому порозважалася за допомогою так званої "маски" від скандальної російської виконавиці Ольги Бузової. Так, на відео парочка "потанцювала" під один з хітів співачки, що вийшло дуже кумедно.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Добрий Бузовскький ранок!", - пожартувала Лілія.

Варто відзначити, що зіркова парочка дуже відповідально підійшла до самоізоляції через коронавірус COVID-19, закликаючи прихильників залишатися вдома. Подружжя відверто розповідали, з якими побутовими проблемами стикалися в чотирьох стінах і як непорозуміння допомогли зробити їх шлюб ще міцніше, навчитися краще чути один одного.

Також Лілія Яма вперше за 5 років показала шанувальникам обличчя їх з Владом сина Леона, яке раніше закохані ховали від чужих очей. Хлопчик виявився справжнім красенем і більшість фанатів засипали сімейство теплими компліментами, відзначаючи, що в майбутньому хлопець розіб'є чимало жіночих сердець.