У п'ятницю, 22 травня, на СТБ відбудеться фінал романтичного реаліті "Холостяк 10". Макс Михайлюк сходить на останні побачення з фіналістками і зробить свій вирішальний вибір.

Дві фіналістки виявилися абсолютно різними. У кожної з них з'явиться шанс відверто зізнатися Максу в своїх почуттях і отримати серце холостяка.

"Сумно усвідомлювати, що це наше останнє побачення", — зізнається Даша.

Холостяк, фото: прес-служба СТБ
Холостяк, фото: прес-служба СТБ

Пара відправиться на прогулянку по Барселоні. Макс вирішить знову зробити що-то вперше разом з Дашею, адже вся їхня історія пронзается червоною ниткою нових починань.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Проте щось піде не так, і традиційна остання зустріч, завдовжки добу, закінчиться вельми несподівано. Головний герой піде з фінального побачення!

"Я піду і дам тобі час подумати", — укладе Макс.

З Даною Холостяк вирішить зануритися в справжнє творчість. Побачення не пройде без еротичної поезії дівчини, яка знайде нові фарби і стане ще більш відвертою і особистої. Фіналістка відкрито заявить про свої бажання і наміри. Чи зможе встояти перед ними Макс?

"Я говорила про все, про що думала", — визнається Дана.

Холостяк, фото: прес-служба СТБ
Холостяк, фото: прес-служба СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як пройшло знайомство з батьками Макса на шоу "Холостяк-10".

Як повідомляв Знай. ua, Микита Добринін і Даша Квіткова одружилися у розпал карантину.

Також Знай. ua писав, як не відлякати потенційного зятя, поради від Карпачова