Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка вирішила не нудьгувати в чотирьох стінах, виставляючи для численних шанувальників архівні відео з концертів і кадри найяскравіших фотосесій.

Кароліна ще й зареєструвалася на популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, що стало справжнім сюрпризом. Так, артистка виставила селфі, позуючи в яскраво-червоній толстовці-оверсайз з натуральним макіяжем на обличчі. Шанувальники красуні ж помітили, що її зовнішність на фото відрізняється від обличчя на відео.

Кожен день наповнює нас новими емоціями. Як впоратися з інформацією? Де поставити обмежувач? Що ми впускаємо в свою голову? Як зрежисирувати щастя? А ви думали над подібними питаннями? поділилася думками Лорак

Фолловери не пройшли повз: "Навіщо ви так себе переробляєте?", "Раніше було шикарне красиве обличчя,а тепер пластмасова лялька.Навіщо?Шкода...", "Носи у всіх під одну гребінку", "Ось це рот 🙄😂", "Ані годі себе псувати силіконом", "Де твоя натуральняюая краса😔 @anilorak", "Чудовий голос!Не роби нічого зі своїм обличчям ....ти одна така!", "Я бачу, тонну пластики і ботекса на обличчі👎👎👎".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще