Стрічка “Іронія долі” стала переломною не лише для Ельдара Рязанова, режисера фільму, але й для багатьох людей, які змогли подивитись це кіно. Режисер роками отримував листи від людей, які писали, що фільм дав їм надію, допоміг повірити у дива і тримати себе в руках.

Про це розповідають російські ЗМІ.

Один із таких листів був особливо дорогий для Рязанова. Його написала одна жінка з Алма-Ати. Жінка розповіла, що у її сина були великі проблеми з серцем, операцію міг зробити конкретний лікар у Новосибірську. Жінка була розгублена: відстань велика, як записатися на прийом жінка не знала, окрім того, була проблема заночувати у чужому місті.

Атори з фільму "Іронія долі"
Актори з фільму "Іронія долі"

“Іронія долі” підказала їй неочікувану авантюру. Жінка написала три листи у Новосибірськ, один на вулицю Леніна, інший на вулицю Правди, і на вулицю Миру. В листах вона розповіла свою історію. З вулиці Леніна їй відповіли. Родина фронтовиків запросили матір зупинятись у них кожного разу, коли вони будуть у місті на лікуванні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Сину жінки знадобилось три операції, проте зараз у нього все добре. Рязанова, за словами очевидців, до останнього тримав цей лист недалеко від себе: такою цінною для нього була ця історія.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Я просто майстер вітчизняного кіно - в пам'ять про Рязанова.

Як повідомляв портал Знай.ua, Миронов, Абдулов, Тихонов, Боярський — як склалися долі популярних акторів радянського кіно.

Також Знай.ua писав, що Зірку "Іронії долі" терміново госпіталізували: гострий приступ, лікарі роблять все можливе.