Популярна українська комедійна актриса Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", не зуміла обійти стороною Всесвітній день вишиванки, свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу, та оприлюднила унікальну фотографію.

Розмістили її на Instagram-сторінці "Квартал 95", де часто й з'являються різноманітні ролики та знімки з гумористами.

Так, на світлині зображена сама Кравець у білій вишиванці, яка сидить на дивані. Поруч можна помітити її чоловіка Сергія Кравця та двох її янголяток: Катерину та Івана, які також вбрані в традиційний український одяг.

Кравець, фото: Instagram
Кравець, фото: Instagram

"Коли святкування Дня вишиванки - традиція с самого дитинства", - короткого підписала знімок Кравець.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Варто зауважити, що користувачам такий знімок сподобався і ті засипали його лайками, а також коментарями стосовно того, що вона з родиною виглядає фантастично.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" показала фанатам свого підрослого сина.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець і Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також портал "Знай.ua" писав, що доросла дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" заговорила про героїн.