Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. У цей раз знаменитість поділилася зворушливим постом, у якому привітала свою молодшу доньку Тільду з дворіччям.

"Сьогодні 2 роки з дня народження моєї молодшої донечки Тільди❤️ вона змінила моє життя, наповнила її енергією чистої любові і абсолютною упевненістю в тому, що ми нескінченні. З Днем Народження, доню😍", – написала Світлана.

Варто відзначити, що на опублікованих фотографіях зірка позує з двома доньками – Євою і Тільдою – в ніжних сукнях бежевого відтінку.

скріншоти

"З днем народження дитину і нехай всі мрії збуваються", "Я чогось не зрозуміла, а де привітання від Ліндемана?", "Тато Тілль, донька Тільда❤️", "З днем народження, принцеса! Будь щасливою і коханою❤👼", - написали в коментарях під постом підписники Лободи.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

скріншоти

До речі, співачка, здається, заплуталася з датою народження Тільди: в минулому році вона вітала доньку 24 травня, в цьому - вже 21-го.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Лобода в розпал карантину звернулася до фанатам за допомогою – "Грошей немає".

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода показала ідеальне тіло в інтимній обстановці.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода показала цікаве відео у соцмережі.