Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала, як прогулюється на свіжому повітрі в парку. Нову фотографію Асмус розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Ти! Так, так, ти! 👀 Який зараз читає цей текст. Гарного тобі дня!))) 😘☀️", - побажала своїм підписникам актриса.

Варто відзначити, що знаменитість позувала в кадрі в коротких джинсових шортах, подовженому чорному піджаку і шкіряних чоботях у тон до верху.

Христина Асмус, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Христина Асмус вивалила на публіку пікантний секрет – "Лінь голитися". Актриса чогось прилепила собі вуса, які ну дуже нагадують справжні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Христина Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Також портал Знай.uа писав, що скандальна Христина Асмус підкорила серце відомого режисера.