Доньці відомої української співачки Ольги Полякової – Марії всього 15 років. Однак юний вік не заважає їй не тільки вести активне життя в Інстаграмі , але і проводити серед передплатників конкурси з призами. Причому призи дуже великі. Зокрема, 15-річна Марія Полякова пропонує своїм фоловерам виграти, на секундочку, автомобіль Mazda 3.


Для того щоб прийняти участь у розіграші, потрібно виконати декілька простих кроків. Марія пропонує підписатися на сторінку Ольги Юр'євої, що пропонує маски для сториз, і поставити їм з Ольгою по 3-5 лайків. Також потрібно натиснути на сториз у кожного з блогерів.
Крім можливості виграти Mazda 3, Марія Полякова пропонує користувачам також взяти участь у розіграші грошових сум. Правда, їх розмір дочка Ольги Полякової не уточнює. При виконанні умов акції, щодня дві людини будуть отримувати грошові суми на карти.
А що ви робили в свої 15 років?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.