Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі.

Нещодавно артист разом з дружиною Оксаною Самойловою та маленькими дітьми повернувся в Москву,ї, однак і пізніше був у неадекватному стані, змушував маленьких дочок грати з ножем і виставляв дивні пости, після чого знову потрапив в клініку, де пролежав 3 тижні.

А ось Оксана Самойлова нарешті зізналася, що чоловік зруйнував 10 років їх міцного шлюбу, звинувативши Джигана у численних зрадах, які розкрилися тільки зараз. Красуня-дружина нарешті зважилася подати на розлучення, зазначивши, що залишить дітей собі. Варто зазначити, що пара виховує чотирьох дітей: Аріеллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року.

Однак, через всього кілька місяців Оксана, здається, змінила свою думку. Джиган як і раніше проживає з сім'єю в великому домі, багато часу проводить з дітьми, всіляко вимолює прощення у своєї др

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

А нещодавно Самойлова і зовсім заінтригувала фанатів відео, на якому з дітьми переїжджає в новий заміський будинок. Дівчатка радісно стрибали по диванам і ліжкам, бігали по сходах. Втім, житло виявилося призом у конкурсі, який зіркова матуся проводить з іншими блогерами.

Новий будинок 🏡 Переїжджати звичайно хвилююче... ⠀ Але, я впевнена, що ви будете щасливі в НОВІЙ КВАРТИРІ. Адже це головний приз в моєму конкурсі! поділилася емоціями Самойлова

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.