Наталія Могилевська поділилась відео, яке перенесло усіх думками у спокійніші часи, а ще змусило усіх знову оцінити силу волі співачки, адже вона схудла на 20 кг. У 2017 році Наталя Могилевська повернулась на паркет шоу “Танці з зірками”. Перед цим співачка дуже набрала у вазі, а тому повернення на шоу використала як стимул схуднути.

Відповідний запис зірка виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram у розділі сторіз.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Їй це вдалося! Саме тому на першому ефірі Наталя танцювала у старій сукні, яку вона вже одягла для танцю на паркеті у 2006 році. Тоді зірка посіла друге місце разом із своїм партнером Владом Ямою, переможцями того року були Олена Шоптенко і теперішній Президент України Володимир Зеленський. Наталя уже з новим партнером, Ігорем Кузьменком, станцювала старий танець на новий лад, чим викликала хвилю схвальних відгуків від фанатів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

На відео, яке виставила співачка, - одна із репетицій цього танцю з Ігорем Кузьменком. Партнери вбрані у звичайні спортивні костюми, проте плавність їхніх рухів, запал в очах і хімія між одне одним навіть репетицію перетворюють у видовище.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська вперше засвітила обличчя красунчика, з яким провела гарячу відпустку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наталія Могилевська почала життя з початку і показала фото.

Також Знай.ua писав, що Наталія Могилевська показала найбагатшу співачку України Камалію зблизька: "На себе не схожа".