Як відомо, на даний момент Соня Плакидюк працює fashion-фотографом і експертом популярного реаліті "Топ-модель по-українськи". Також дівчина планує колись реалізувати себе, як мати та вже вибрала ім'я для своєї майбутньої доньки. Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

"Я хочу назвати свою доньку Хлоя або Зоя. Не знаю, правда, коли вона у мене з'явиться… Мабуть, почула, як я збираюся її назвати, і тримається від мене подалі", — пожартувала Плакидюк.

Соня Плакидюк, Новий канал

Слід зазначити, що світ моди переслідує дівчину навіть у виборі імені, адже "Хлоя" дуже схоже на назву відомого французького бренду Chloé, що помітила й сама Плакидюк.

Експертка "Топ-модель по-українськи" ще не вагітна. Однак, вже вийшов випуск спецпроєкту "Експерти на карантині" з дівчиною, яка незабаром вперше стане мамою. Мова йде про скандальну учасницу "Супермоделі по-українськи" і "Від пацанки до панянки" Владу Роговенко.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що супермодель Алла Костромічева вирішила провести модний експеримент в рамках усвідомленого споживання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Влада Роговенко розкрила ім'я, яке завжди мріяла дати своїй дитині.

Також "Знай.ua" писав, що супермодель Сніжана Онопка звинуватила чоловіка в домашньому насильстві.