Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку черговим дивним фото, на якому позує в оригінальному образі.

Як видно, Настя знімає сама себе в дзеркалі, перед камерою зірка російського балету з'явилася в строкатому світлій сукні з величезними яскравими квітами. Цей наряд не дуже естетично підкреслив змарнілу фігуру балерини. Її волосся то не вимиті, то вологі і зачесане назад, а на обличчі немає макіяжу. Волочкова варто в улюбленій "балетної" стійці і дивиться на себе в дзеркало. У підписі до кадру вона написала: "Бажаю всім хорошим людям гарних вихідних".

Анастасія Волочкова, скрін поста в Instagram
Анастасія Волочкова, скрін поста в Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.