Білоруська Instagram-модель Поліна Малиновська вчергове порадувала своїх фоловерів розкішним фото. Карантин в Італії, де живе дівчина, не завадив їй влаштувати чергову гарячу фотосесію. На цей раз Поліна виклала фотографію з причалу з одного з озер в Італії. На фото міцна чоловіча рука з татуюванням піднімає її пляжну спідницю, оголюючи всі принади юної красуні.


Передплатники не могли пройти повз такої шикарної фотографії. Всього за 2 дні вона зібрала понад 250 тисяч лайків і величезна кількість коментарів від захоплених користувачів соціальної мережі.

i'm actually tired bro, like from the bottom of my heart, i'm tired – так підписала свою фотографію Instagram-модель. Правда, виникає питання, від чого ж саме вона втомилася? Від життя на європейському курорті? Навряд чи Малиновська мріє покинути Італію і повернутися в Білорусь.

Поліна Малиновська, фото Instagram
Поліна Малиновська, фото Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Напомним, Емілі Ратаковски пограла принадами перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковски з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковски засвітити труси.