Бурак Озчивіт – популярний турецький актор і фотомодель, отримав визнання у любителів кіно в усьому світі після виходу останньої екранізації знаменитого роману "Корольок – пташка співоча". Ще однією зірковою роботою актора вважається драматичний серіал "Чудовий вік". Красунчик активний користувач Instagram, де часто радує фанаток яскравими публікаціями з життя.

Так, в цей раз Озчивіт показав незвичайне фото, яке зробив сам. На знімку видно, що актор сидить на диванчику, на ньому біла футболка, складається враження, що він тільки що прокинувся. При цьому Бурак мило посміхається і дивиться в камеру. У підписі до кадру він написав: "Доброго ранку, щасливого неділі, гарних свят!". Шанувальники зоряного красеня почали активно обговорювати його публікацію, засипає компліментами в коментарях.

Бурак Озчивіт, скрін з Instagram
Бурак Озчивіт, скрін з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.