Зовсім недавно вийшов 13 випуск українського кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-2". Учасники проєкту приготували оригінальне дієтичне меню для людей з проблемним здоров'ям, особливе меню для сомельє, які визначалися зі стравою за запахом. Також команда, яка програла, в повному складі потрапила на битву чорних фартухів. Про це повідомляє пресслужба СТБ.

МастерШеф. Професіонали-2, СТБ

Так, у другому випробуванні програла команда червоних. Таким чином на битві чорних опинилися: Юля Жигуліна, Едуард Канарян, Віктор Самарак, Влад Міцкевич, Микита Алімов.

Для того, щоб підготуватися до конкурсу, грізні судді попросили спуститися з балкона всіх учасників, адже саме вони будуть допомагати з умовами. На дошці були написані колонки з декількома продуктами, процесами (запікання, фритюр тощо), кухнями, забороненими девайсами (блендер, сковорідка тощо) і забороненими продуктами.

Таким чином, учасники з балкона будуть кожному чорному фартуху давати по одній умові – який продукт обов'язково повинен бути присутнім у страві, який процес, і яка це буде кухня, а також який девайс і який продукт будуть заборонені.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У наступному випуску кулінарного шоу глядачі нарешті дізнаються, хто потрапить в десятку кращих.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво розповів, як швидко і смачно приготувати Тірамісу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво дав самий простий і смачний рецепт у світі.

Також "Знай.ua" писав, що нагодують шеф-кухаря сім'ю вокаліста гурту O. Torvald.