Після фіналу шоу "Холостяк 10" поповзли чутки про те, що шоу було постановкою, адже Макс вже має дівчат, з якими може зустрічатися.

Читайте Знай у Google News!

Як відомо, професійний пілот і власник льотної школи в Майамі Макс Михайлюк сходив на два останні побачення з фіналістками та зробив свій вибір. Зірковою обраницею чоловіка стала Даша, якій він і подарував свою обручку.

Фанати підозрюють, що коханою Холостяка, є відома київська модель і героїня серіаліті "Київ вдень і вночі" Поліна Ковалевська. За словами фанатів, її та зіркового пілота неодноразово бачили разом в столиці, а після завершення шоу в Instagram дівчина посміялася з фіналісток шоу та запевнила, що знає ім'я переможниці.

Ковалевська, скріншот з Instagram
Ковалевська, скріншот з Instagram

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"З усіх реаліті шоу світу, я б ніколи не пішла на "Холостяк". В моїй парадигмі життя просто не вкладається те, як дівчата можуть боротися один з одним за чоловіка, адже все має бути в точності навпаки. Я розумію що справжня причина участі там далеко не любов, але все-одно, як на мене, виглядає це принизливо. А ви б змогли?", - цікавиться Ковалевська.

А ще Ковалевська написала, що після шоу вже тричі намагались зламати її акаунт в Instagram.

Ковалевська, Instagram сторіс
Ковалевська, Instagram сторіс

Поліна Ковалевська, фото: Instagram

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зустрічається з двома? Фанати Макса з "Холостяка" назвали справжніх коханих пілота, і це не Даша з Даною.

Як повідомляв Знай. ua, Микита Добринін і Даша Квіткова одружилися у розпал карантину.

Також Знай. ua писав, як не відлякати потенційного зятя, поради від Карпачова