Популярна скандальна російська співачка Лоліта Мілявська здобула популярність в кабаре-дуеті під назвою "Академія", де співала разом з колишнім чоловіком, відомим шоуменом Олександром Цекало. Як відомо, сміливість у нарядах та епатажну поведінку - відмітна риса артистки, за яку її так люблять фанати.

Відео, яке Мілявська розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, було знято приблизно 15 років тому. На ньому 39-річна Лоліта виконує одну зі своїх пісень, танцюючи в чорній балетній пачці в парі з Миколою Цискарідзе.

Лоліта Мілявська, скріншот Instagram

У свою чергу, вірні шанувальники поспішили завалити різними компліментами свого кумира.

"Набагато естетичніше деяких балерин!", "Лоліта, Ви завжди були, є і будете ефектною жінкою та які у Вас гарні ноги!", "Яка ви струнка була Лоліта..", "Шикарно!!!! Люблю Лоліточку! При такому рості! При таких формах!!! Така пластика!!! Супер!!!!!", "Клас!", - прокоментували користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лоліта Мілявська у телевізійному інтерв'ю висловила свою думку щодо жіночої статі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта Мілявська розповіла, як важко їй довелося на початку періоду "російської" життя.

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта Мілявська закликала шанувальників пройти тест на СНІД.