Сімейне життя - дуже вразливе і надзвичайно вразливе, тому людям властиво опікатися навіть малоймовірними впливами на нього, у тому числі містичними. Нещодавно в поле уваги любителів потойбічного потрапили розлучення жінок-суддів російської версії телевізійного шоу "Голос". Поліна Гагаріна, Пелагея і Ані Лорак - ці відомі жінки невдовзі після участі у шоу розлучились зі своїми чоловіками. Такий збіг обставин (чи то й справді вплив містичних сил) викликав жваве обговорення в соцмережах, а також звернув на себе увагу закордонних ЗМІ.

Пелагея і Іван Телєгін

Градський, Білан, Агутін та Пелагея
Градський, Білан, Агутін та Пелагея

Співачка розпочала своє суддівство будучи одруженою на першому чоловіку. Проте пара майже відразу розлучилась, а співачка познайомилась із хокеїстом Іваном Телєгінем. На жаль, Телєгін був одружений і очікував на свого первістка. Пелагея не зупинилась перед цим і закохані скоро одружились. У союзі народилась донька Таїсія, всі навколо відзначали наскільки краще виглядає співачка: схудла, з пластикою обличчя та збільшенням грудей. Це все не зберегло шлюб і вкінці 2019 року пара розійшлась.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

На суддівському місці Ані Лорак пробула лише один сезон, проте й цього вистачило. Після 14-и років тихого шлюбу і наявності спільної доньки, пара офіційно розлучилась. Ані розповідає, що це було і є болючим процесом. Пара досі ділить спільно нажите майно.

Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков

Поліна Гагаріна, скріншот: Isntagram
Поліна Гагаріна, скріншот: Isntagram

Фотограф Дмитро Ісхаков - другий чоловік співачки. Незважаючи на те, що багато людей сприймали цей шлюб як мезальянс, чоловік активно підтримував Поліну у складних для неї етапах: хвороба, публічна травля, гастрольна діяльність. У подружжя є донька. Цього року вони офіційно оголосили про завершення стосунків.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Донька Ані Лорак завела TikTok і викликала підозру у публіки - "Стане божевільним блогером".

Як повідомляв портал Знай.ua, Колишній Лорак, в компанії молодої красуні, боляче вдарив не тільки по серцю співачки - "Мурат робить всім..."

Також Знай.ua писав, що Ані Лорак стривожила Instagram надто брутальним виглядом.