Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за гарні пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Знаменитість виставила пікантні кадри, позуючи в затишній домашній обстановці і примірявши спортивні штани-оверсайз лимонного кольору, а також білий топ. Артистка не лише поділилася настроєм, але і продемонструвала розкішну фігуру.

I choose yellow today🐣(Сьогодні я обираю жовтий) 1/2/3? поділилася кольором настрою Андраде

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Ти прямо як американська модель 😍 нереальна 🔥", "Яка ж ти прекрасна, моя кохана дівчинка ❤️❤️❤️❤️❤️", "U r my yellow soulmate💛💛💛 люблю до Місяця і назад✨", "Гарна така😍💕", "Красива і класна як курча 😍🐣🌺👍", "Сімпатюличка))", "Красуня", "Гарна в тебе фігура", "Яка ти Мішелічька міленька.", "Найкрасивіша дівчина 😍🔥🔥🔥❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.