Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість виставила пікантне фото з однієї з архівних зйомок, позуючи з фірмовою зачіскою "голлівудські локони" і вечірнім макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах. Погляд блакитноокої красуні був загадково спрямований вдалечінь, а плечі і декольте Тіна грайливо оголила. Шанувальники одразу ж затурбувалися про артистку, благаючи не торкатися руками до обличчя через карантин.

Фолловери залишилися в захваті: "Як можна бути такою красивою ?😍😍😍🔥", "ікона🤤", "Як все нереально😻😻😻😻😻", "неймовірно красива😍😍😍", "вауваувау😻😻", "ікона. реально.", "Просто немає слів😻😻😻🙏🏼", "Дуже гарна і стильна👍", "Така дуже гарна❤️", "Неймовірно заворожуюче 😻😻 Тіна, як тобі це вдається?😻😻😻", "Справжня королева❤️", "Дайте мені валеріанку,більше не можу,подихаю від цих очей.❤️🔥❤️😍", "Королева😍🤤", "як голлівудська кінозірка😍", "нереально красива😍", "Тіна, куди руки в рот, карантин ж!!!", "Найкраща 💋🔥", "Дуже красива😍❤️".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що днями раніше Тіна Кароль виставила провокаційний чорно-білий кадр, позуючи абсолютно голою і прикривши тіло лише білосніжною сорочкою. Зазвичай скромній співачці не властиво ділитися такими відвертими знімками, тому кадри стали справжнім сюрпризом для численних фанатів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.