Джованна Антонеллі – бразильська акторка театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсер. 44-річна красуня відома завдяки культовим фільмам, які завоювали любов телеглядачів по всьому світу, однак особливо зірка сподобалась шанувальникам в серіалах "Клон" і "Тропіканка". Нещодавно у своєму Instagram знаменитість виставила серію трепетних фото зі старшим сином П'єтро, трепетно привітавши хлопця з 15-річчям 24 травня. Варто відзначити, що П'єтро - первісток Джованни від актора Муріло Бенісіу, з яким у жінки спалахнув бурхливий роман на зйомках "Клону". Щаслива мама презентувала синові тортик у вигляді скейтборда.

Pi, te amo tanto q o olho aperta de tanto amor... :) (Пі, я люблю тебе так сильно, що не передати стільки любові ... :)) поділилася радість Антонеллі

Варто відзначити, що нещодавно на честь Дня матері 10 травня, Джаванна показала, як виглядала під час вагітності своїми близнючками - Антонією і Софією, які з'явилися на світ у листопаді 2010 року. Особисте життя зіркової красуні не менш дивовижне, ніж серіали, в яких вона знімалася - Джованна була заміжня 4 рази, причому один із шлюбів, з американським підприємцем Роберто Локасціо, тривав лише 4 місяці. З 2009 року Антонеллі є у цивільному шлюбі з режисером Леонардо Ногейра, від якого і з'явилися на світ близнючки Антонія і Софія.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Чудового століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.