Як відомо, професійний пілот і власник льотної школи в Майамі Макс Михайлюк сходив на два останні побачення з фіналістками шоу "Холостяк 10" та зробив свій вибір. Зокрема, зірковою обраницею чоловіка стала Даша, якій він і подарував свою обручку.

Читайте Знай у Google News!

Наразі ж після закінчення проекту, в мережу почало все більше просочуватися різноманітних ексклюзивних деталей цього шоу, яке так сподобалося українцям.

Холостяк, фото з вільних джерел
Холостяк, фото з вільних джерел

Так, на офіційній сторінці в Instagram з'явися короткий ролик з обраницею Макса Даною, на якому вона так сильно розгубилася, що не могла і сказати слова. А виною цьому стала мова "акул", з якою ознайомили дівчину та Макса під час одного з їх побачень.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"А ви теж так хвилюєтеся на побаченні, що забуваєте все, що знали? Хоча Даша, мабуть, просто не володіє "shark language", - коротко підписали ролик в мережі.

Скріншот з відео в Instagram

Щоправда, не усі фанати зраділи такому ролику. Дехто з шанувальників вважають, що шоу було постановкою, адже Макс вже має дівчат, з якими може зустрічатися, а Даша просто захотіла здобути популярність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як пройшло знайомство з батьками Макса на шоу "Холостяк-10".

Як повідомляв Знай. ua, Зустрічається з двома? Фанати Макса з "Холостяка" назвали справжніх коханих пілота, і це не Даша з Даною

Також Знай. ua писав, як не відлякати потенційного зятя, поради від Карпачова