Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова постала перед шанувальниками у стриманій бежевій сукні довжини міді. Цікаво, що на фотографії Христина спирається на двері однією рукою, а другою притримує вагітний живіт.

Як відомо, зараз актриса грає роль вагітної жінки в новому онлайн-серіалі "Беезумие". Проте раніше до цієї новини багатьох шокувала поява Асмус у такому амплуа і люди повірили, що вона чекає на другу дитину.

"В перервах між зйомками в серіалі "Беезумие" я іноді забуваю, що не вагітна 🤪🙈 Хоча, коли знімаю цей накладний живіт відчуття, що я все одно місяці на 5-му ))))) Самоізоляція, бл🤰🏼😈", - зазначила Христина.

скріншот

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Христина Асмус вивалила на публіку пікантний секрет – "Лінь голитися". Актриса чогось прилепила собі вуса, які ну дуже нагадують справжні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Христина Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Також портал Знай.uа писав, що Христина Асмус вигуляла розкішні ноги і звернулася до фанів – "Ти!".