Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати на карантині через коронавірус COVID-19 ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам. Так, артист показав, як грає з малятами, ганяючись за ними по квітучому яблучному саду. Також Максим засвітив значні розміри їх особняка-замку в селі Грязь.

Догонялкиииииииии! #діти радісно підписав Галкін

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "ой яка краса💔 Максим, ну ви неймовірний батько!!", "Як здорово у вас в саду.Щастя вам величезного!😁😁😁", "Ось воно щастя!!!!", "Каааайф в чистому вигляді 🧡🧡🧡класно мати власний парк 😄діти диво 💙", "Щасливе дитинство! 👍", "Природа і безтурботність!!!! Що може бути краще!!!👆👍👏🔥", "Малі шпаченята)", "Цих спринтерів вже татові не наздогнати....такі вже великі, ох❤️❤️❤️", "Алла в цей час напевно будиночок на дереві будує 😂", "Швидше Макс🏃".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.