У п'ятницю, 22 травня відбувся фінал романтичного реаліті на СТБ "Холостяк-10". Пілот Макс Михайлюк зробив вибір і вручив кільце Даші. Вони дали коментарі щодо участі в реаліті-і показали фінальні образи.

У фіналі Дана з'явилася в ефектному червоному сукні з відкритою спиною, яке підкреслювало її емоційну натуру і модельні параметри. Волосся фіналістки були зібрані, а аксесуаром послужили ефектні масивні сережки в тон наряду.

Холостяк, фото: прес-служба СТБ
Холостяк, фото: прес-служба СТБ

"Вже пройшло більше 3-х місяців. Переглянувши фінал, чесно зізнаюся: не змогла не розплакатися. Але я вдячна кожному, хто причетний до проекту "Холостяк", за всі ті емоції, які я отримала, за мурашки від закоханості, за натхнення і.. за Макса. Це були одні з найяскравіших 2,5 місяці в моєму житті. Це такий період, який залишиться в серці і спогадах назавжди. Як співає Валерій Меладзе: "...було все відчайдушно красиво...". Тому не співчувайте мені, будь ласка. Я вважаю, що все склалося саме так, як краще для нас обох... Я дуже ціную вашу підтримку, але не засуджуйте Макса. Так, ми різні, як ви неодноразово наголошували. І це нормально. Причин, чому все саме так закінчилося, на мою думку, немає. Вони - ірраціональні. І це теж нормально, коли говоримо про почуття. Спасибі всім за ваші щирі побажання. Я обіцяю вас не розчарувати і продовжувати надихати. Попереду - все тільки найкраще. Я в цьому впевнена і вірю в це завдяки вашим словам. P. S. Не пропустіть пост-шоу в наступну п'ятницю. Там буде більше одкровень про моє життя після проекту. Обіцяю здивувати", – написала в соціальній мережі Дана.

Холостяк, фото: прес-служба СТБ
Холостяк, фото: прес-служба СТБ

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Холостяк, фото: прес-служба СТБ
Холостяк, фото: прес-служба СТБ

Образ Даші кардинально відрізнявся від способу Дано – переможниця реаліті з'явилася перед Максом в білій мереживній сукні з летять рукавами, яке було їй дуже до лиця. Волосся Даші прикрашали перлинки. Незважаючи на романтичність образу, в соціальній мережі дівчина наголосила одне з важливих і сильних якостей: "Щастя супроводжує сміливим!".

Холостяк, фото: прес-служба СТБ
Холостяк, фото: прес-служба СТБ

"Як на мене, проект "Холостяк" завжди був і залишається самим гарним проектом на українському ТБ. Я почала його дивитися з другого сезону і в кожному бачила красивих дівчаток і красивого хлопчика, які намагаються побудувати відносини. Я не естет, але мені приємно спостерігати за чимось красивим. І ось саме в цьому заслуга людей, які роблять все, щоб ця так звана картинка»відбулася! Я хочу сказати величезне спасибі всій команді, всім, хто був поряд з самої Першої вечірки. Ви навіть не уявляєте, яке велика кількість людей працювало над тим, щоб відбувся наш хеппі-енд. І останнє. Є герої проекту, учасниці, сам Холостяк, але душа його – це безумовно команда! Ці люди зробили історію. Спасибі вам за пережиті емоції, які розділяли разом з нами", – подякувала команду реаліті Даша.

Холостяк, фото: прес-служба СТБ
Холостяк, фото: прес-служба СТБ

Холостяк, фото: прес-служба СТБ
Холостяк, фото: прес-служба СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Холостяк Макс оголив сталевий прес, Даші позаздрили всі.

Як повідомляв Знай. ua, переможниця "Холостяка" Даша відпочила у Макса будинку.

Також Знай. ua писав, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник заінтригував напередодні пост-шоу.