Ведучий телепрограми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров вже кілька років активно займається благодійністю.

Комаров є організатором фонду "Чашка кави", який підтримує дітей, що потребують лікування чи іншої підтримки.

У розпал пандемії Дмитро Комаров вирішив також допомагати лікарям і лікарням з придбанням всього необхідного обладнання та медичних засобів для боротьби з інфекцією. Звіт про діяльність свого фонду Дмитро веде в своєму особистому блозі.

Цього разу фонд Дмитра зібрав гуманітарну допомогу для клінік, які знаходяться поблизу фронту - у містах Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Біловодськ, Старобільськ. Всі вони спеціалізуються на боротьбі з covid-19.

"Передали до Луганської області за запитом клінік 34 000 медичних тришарових масок з мембраною. У клініки міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Біловодськ, Старобільськ. Всі вони спеціалізуються на боротьбі з covid-19."

Дмитро Комаров відправив гуманітарну допомогу в клініки Луганської області
Дмитро Комаров відправив гуманітарну допомогу в клініки Луганської області

Дмитро Комаров відправив гуманітарну допомогу в клініки Луганської області
Дмитро Комаров відправив гуманітарну допомогу в клініки Луганської області

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Телеведучий зазначив, що цього разу гуманітарну допомогу проспонсорувала компанія Букімед - головний партнер проекту "Чашка кави". Комаров подякував спонсорам і висловив їм особливу повагу, адже компанія сама була змушена тимчасово зупинити функціонування через пандемію.

Також Комаров нагадав своїм шанувальникам, що не дивлячись на послаблення карантину, потрібно дотримуватись основних засобів профілактики.

"Друзі, карантин послаблюють, але розслаблятися рано", - підкреслив телеведучий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фонд Комарова зробив подарунок лікарні

Як повідомляв портал Знай.uа фонд Комарова відправив допомогу в черкаську лікарню

Також портал Знай.uа, Комаров терміново звернувся до українців за допомогою