Міла Кузнецова – відома українська модель плюс-сайз, блогерша і володарка вселяє бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько радує яскравими фото і відео зі свого життя. Так і в цей раз красуня показала веселі фото в образі Мона Лізи.

Як видно, Міла вирішила похвалитися подарунком у вигляді її портрета в образі легендарної картини Леонардо да Вінчі. Дівчина з'явилася перед камерою, стоячи біля цього портрета, при цьому на ній коротенька обтягуючі леопардове плаття, яке ледь утримує значний бюст. Її волосся акуратно покладені, а на обличчі яскравий макіяж. На картині ж Міла з'явилася в образі блондинки з таким же відвертим декольте. У підписі до публікації Кузнєцова написала: "1 or 2and? Maybe 3? Спасибі @fokus_portret за картину і настрій". Захоплені фанати красуні кинулися активно обговорювати її нову публікацію, засипає компліментами в коментарях, і відповідаючи на її питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще не треба.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".