Наталія Орейро – зірка латиноамериканських серіалів 90-х, жива і яскрава актриса, талановита співачка і модель. Ця пекуча красуня особливо запам'яталася глядачам по серіалу "Дикий ангел", в якому зіграла головну роль. 43-річна актриса активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями зі свого життя.

Так, в цей раз Орейро потішила шанувальників яскравою фотосесією, в якій втілила образ легендарної Мерилін Монро. На кольорових та чорно-білих знімках актриса позує в різних вбраннях і локаціях. Але найбільше привертає увагу її зачіска – від природи красуня пекуча брюнета, але їй неймовірно підійшов образ блондинки. На деяких фото Орейро взагалі складно відрізнити від Монро. Фани в захваті від такої грайливою фотосесії зірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, "Дикий ангел" Орейро показала "крила" на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Дикий ангел" Орейро націлилася на місце Депардьє.

Також портал "Знай.ua" писав, що Наталія Орейро переключилася на футболістів.