Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів. А нещодавно артист виставив архівний кадр 3-річної давності, де позував на вершині гори Хом'як зі штангою в руках. Також Остапчук засвітив животик у футболці.

Володимир зізнався, що ще пару років тому активно боровся із зайвою вагою, а за тиждень міг поправитися на 5 кілограм, адже генетично схильний до повноти. В схудненні знаменитості допомагає жорсткий режим, організованість і види спорту, пов'язані з кардіонавантаженнями - біг, бокс, велотренажер, TRX.

Остапчук товстун?! якби в шоу талантів запитали що я вмію, то я легко показав би як потовстішати на 5 кілограмів за тиждень. Генетично я дуже схильний до повноти. І тому мій зовнішній вигляд - це постійна і копітка робота над собою. Біг, TRX, бокс і вело. Навіть на карантині все за графіком. У мене немає іншого виходу, інакше знову вибухну, як попкорн. до Речі, обожнюю спорт ще й за дух суперництва. Чемпіонати, турніри та марафони - це дуже круто. поділився думками Остапчук

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.