Ольга Фреймут – українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій блог в Instagram. Нещодавно вона пройшла навчання в лондонській школі етикету і тепер вчить українців манерам в мережі.

Фреймут опублікувала чорно-біле пляжне фото, а в підписі до нього розповіла про закінчення її марафону. Але тут же запропонувала шанувальникам відповісти на їхні запитання на тему етикету. "Друзі, вітаю всіх з завершенням #марафонсучаснихманер Тисяча учнів – це мій перший випуск у статусі викладача етикету @ debretts1769 Вже сумую за нашим уроків, тому вирішила не зупинятися. Задавайте питання на тему сучасних манер, а я відповім на вихідних", - написала Оля, а фанати тут же засипали її запитаннями на тему етикету. Серед найбільш незвичайних – як їсти кавун з етикету, і чи можна носити колготки з босоніжками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.