Відома південнокорейська модель Кім Лі, яку прозвали корейською Кардашьян за її пишні фоми, обожнює виставляти в Instagram відверті і пікантні кадри. Нещодавно знаменитість, у якої, до речі, більше 500 тис. фоловерів, показала інтимне фото в бікіні, демонструючи масивні сідниці на одному з пляжів Лос-Анджелеса, Каліфорнія. Дівчина позувала посеред пальм, ніжачись під жарким сонечком і доповнивши образ широкими сонцезахисними окулярами.

Варто відзначити, що Кім - не єдиний прототип Кім Кардашьян, буквально в кожній країні вже встигли знайти так звану "копію" зірки реаліті-шоу. В основному дівчата женуться за легкою славою і захопленими поглядами протилежної статі, тому всі, як і сама світська левиця, вдаються до пластики грудей і сідниць, не гребують численними уколами краси і ретушшю своїх фото, через що шанувальники нерідко не впізнають красунь на вулиці.

Наприклад, титул "російської Кардашьян" завоювала Анастасія Квітко, яка проживає в Лос-Анджелесі. Квітко не раз намагалася довести, що її форми повністю натуральні, але ці спроби закінчувалися провалом.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Українською Кардашьян стала Олена Омович. Дівчина, на відміну від інших попередниць Кім, має більш струнку фігуру, а от свої "форми" отримала завдяки все тому ж силікону, чого не приховує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кім Кардашьян вбралася в принцесу Жасмін, але забула про білизну.

Як повідомляв Знай.uа, пафосна Кім Кардашьян зайнялася улюбленою справою в туалеті.

Знай.иа писав, Кім Кардашян показала бабусю-модницю – ось що значать гени.