Ведуча програми Резізор (Новий канал) Юлія Панкова розповіла про свій улюблений овоч – спаржу. Вона рекомендує їсти її цілою.

Панкова розповіла, що варить спаржу в киплячій воді 2-3 хвилини, а потім відразу кладе в крижану воду. Відразу після цього її можна їсти.

"Поспішайте її придбати, – розповідає ведуча. – Адже через кілька тижнів сезон нашої спаржі закінчиться. Вам необхідно збагатити свій організм вітамінами, які в ній містяться. А це калій, кальцій, фосфор і величезна кількість клітковини. До речі, саме вона нормалізує роботу кишечника і зміцнює серце. Моя улюблена – зелена (від стебла до кінчика), її вирощують на відкритому повітрі, коли стебло стирчить приблизно 10 сантиметрів над рівнем ґрунту. У неї сама ніжна шкірка".

Ревізор Панкова, фото: прес-служба Нового каналу
Ревізор Панкова, фото: прес-служба Нового каналу

Також спаржа містить фолієву кислоту, яка знижує ризик розвитку депресії і зміцнює нервову систему.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Карантин негативно вплинула на кожного з нас, – каже Юля. – Адже нам довелося звикати до нових реалій. Мабуть, у багатьох, через вимушену самоізоляцію погіршувався настрій і губилися сили. Рекомендую додати в свій раціон страви з спаржі, щоб поліпшити своє самопочуття та емоційний стан".

Спаржа від Панкової, фото: прес-служба Нового каналу
Спаржа від Панкової, фото: прес-служба Нового каналу

Дієтологи дають рекомендації додати в раціон спаржу тим, хто хоче швидко і ефективно схуднути.

"Перевірила на собі – працює, – каже ведуча. – А все тому, що це низькокалорійний продукт, який здатний стимулювати травну систему виробляти енергію за рахунок втрати калорій. Спаржа – природний жироспалювач (посміхається)!"

Спаржа від Панкової, фото: прес-служба Нового каналу
Спаржа від Панкової, фото: прес-служба Нового каналу

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ревізор Панкова поділилася ідеєю для ідеального обіду.

Як повідомляв Знай. ua, ревізор Панкова показала, як виростити вітаміни на підвіконні.

Також Знай. ua писав, що МастерШеф Ектор Хіменес-Браво дав самий простий і смачний рецепт у світі.