Співачка наплювала на запобіжні карантинні заходи і нарзила на небезпеку свою бабусю.

33-річна співачка Глюкоза піддала ризику життя і здоров'я своєї 89-річної бабусі і повела стареньку додому до перукарки. Ще й зафільмувала все це на камеро і виклала відео в мережу.

На кадрах видно, що Глюкоза не забула одягти маску на себе і на свою літню родичку, але, як відомо, від коронавірусу вони мало захищають.

Співачка не могла не знати про небезпеку, адже лікарі всього світу від початку пандемії настійно рекомендували людям, старшим 65 років, сидіти вдома, а іншим членам сім'ї максимально обмежити з ними контакти, адже саме літні люди особливо важко переносять зараження COVID-19.

"Карантин карантином, а жінка повинна бути красивою в будь-який час і в будь-якому віці", - відрапортувала співачка.

Однак, шанувальники не оцінили радісного настрою Глюкози і поцікавилися, чи вартує краса жінки похилого віку ризиків для її здоров'я.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Глюкоза опублікувала пікантне фото без білизни

Як повідомляв портал Знай.ua, Глюкоза показала "внутрішню красу", але шанувальники дивляться на декольте.

Також Знай.ua писав, Глюкоза змусила фанів червоніти через гарячий поцілунок з жінкою