Одного з передплатників Надії Дорофєєвої незабаром дуже пощастить. Надя проводить у своєму Instagram розіграш автомобіля Porsche Cayenne, який може дістатися її фанату, який виконає умови конкурсу. Також замість автомобіля можна отримати і грошову альтернативу у розмірі вартості машини.


Умови конкурсу досить прості. Щоб стати учасником розіграшу, потрібно підписатися на все 93 сторінки, на які підписана Дорофєєва. Після цього фанати будуть автоматично додані в розіграш, і отримають шанс виграти головний приз.
В неділю, 31 травня, Дорофєєва в сториз проведе прямий ефір, в якому розіграє автомобіль або грошову альтернативу. Крім того, будуть і інші грошові призи за активність користувачів.

брати Участь у розіграші можуть сторінки, які створені не менш ніж місяць тому і містити не менше 10 публікацій, включаючи особисті фото. Крім того, запис повинен бути відкритий під час проведення ефіру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.