Відомий канадський співак Джастін Бібер, який нещодавно одружився з популярної американської моделі Хейлі Болдуін, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно артист опублікував в мережі незвичайне фото, яке буквально підірвало його російськомовну аудиторію.

Річ у тому, що Бібер виклав знімок, на якому позує на якийсь даху, розмальованої графіті. І все б нічого, але серед барвистих написів і малюнків красується величезна матірне слово, написане чорною фарбою, яке чудово виділяється на всьому фоні. Не зрозуміло, чи це була навмисна задумка співака, або ж він не в курсі, що видно цей матюк, і це вийшло випадково. У підписі до кадру Бібер написав: "Ні одне життя не має значення, поки чорна життя не має значення". У коментарях до публікації розгорілася дискусія серед тих, хто знає цей матюк, деякі сперечаються, чи знає Джастін про слово "Бл*ть".

Коментарі під постом Бібера
Коментарі під постом Бібера

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Селена Гомес втомилася мовчати і розкрила правду про Бібера – "Це насильство".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джастін Бібер серйозно хворий, популярному співакові поставили невтішний діагноз.

Також портал "Знай.ua" писав: весілля Джастіна і Хейлі Bieber – неопубліковані фото, море любові і радості.