Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з кліпу на пісню "Я покохала", який вийде в рамках нового джазового альбому "Любов - то велика сила". Так, артистка вирішила розповісти одну романтичну історію, яка, судячи по кадру з ножем, могла закінчитися не так вже й щасливо. У ролику красуня позує в різних стильних вбраннях і образах, а також змінює локації - від кімнати з рослинами до душа з яскраво-червоним освітленням.

Скоро... Чекаєте? заінтригувала Могилевська

Фолловери не пройшли повз: "Ніж?інтригуюче))) чекаємо👏👏👏", "Вааааууу, дуже чекаю😍😍😍", "Ого... відчуваю буде 🔥🔥🔥🔥🔥", "👏👏👏Чекаємо!!", "В очікуванні шедевра 🔥", "В приємному очікуванні", "@nataliya_mogilevskaya тут же краще кадри, ніж ця обкладинка... прямо-таки еротичний фільм, звичайно чекаю, чого немає насправді)".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Наталія вже показувала обкладинку альбому і розповіла про романтичні фантазії. Красуня зізналася, що ідеальне побачення для неї - вечеря при свічках під м'яку, ніжну боссанову (жанр бразильської музики, що представляє фольклор і вкраплення джазу).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".