Блогерка та інфлуенсерка Настя Івлєєва, яка свій шлях до слави почала завдяки роботі ведучою українського шоу "Орел і Решка" вміє жити красиво - принаймні, такий висновок можна зробити з її розкішного автопарку.

Знай.ua за матеріалами зарубіжних ЗМІ дослідив машини Івлєєвої. І хоча її колекція значно менша ніж та, що колись була у президента-злочинця Віктора Януковича, вона все одно вражає.

Одна з перших машин блогерки - Infiniti Q60 вартістю у 3,5 млн рублів (близько 1,3 млн гривень). У власності Івлєєвої є також Chevrolet Camaro лимонного кольору (як вона жартувала - під колір манікюру) за 4 млн рублів (трохи більше за 1,5 млн гривень), яку вона купила у 2019 році.

Chevrolet Camaro, фото Instagram
Chevrolet Camaro, фото Instagram

Декілька разів Івлєєву бачили за кермом машини чоловіка, репера Елджея - розмальованому BMW I8 за 10 млн рублів (понад 3,8 млн гривень)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Анастасія Івлєєва, фото Instagram
Анастасія Івлєєва, фото Instagram

У гаражі у Насті є також чорний BMW 850I за 8,5 млн рублів (3,2 млн гривень) і Mercedes G-Class за 8 млн рублів (трохи більше ніж 3 млн гривень).

Анастасія Івлєєва і Mercedes G-Class, фото Instagram
Анастасія Івлєєва і Mercedes G-Class, фото Instagram

Таким чином, у розпорядженні 29-річної дівчини не менше п'яти розкішних автівок.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ведуча "Орла і Решки" Івлєєва епічно звалилася з жердини – "У тобі вже келишок".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ведуча "Орла і решки" розповіла про свій перший раз з мажором на Range Rover.

Також Знай.ua писав, що Зірка "Орла і Решки" Івлєєва "залила зливу" у розпал карантину, епічне відео.