До проекту цю учасницю реаліті "Від пацанки до панянки" (Новий канал) знала вся Одеса. Її вважали королевою трешу. Вона могла пройтися голою по вулиці або показати груди незнайомцеві. Після участі в реаліті Віка продовжує привертати до себе увагу. Але більш пристойними способами. Дівчина вирішила стати реп-зіркою і навіть випустила перший дует з іноземцем.

– Свою частину пісні писала я сама. А Вільям придумав собі текст. Запис влетів в копійчину – обійшовся приблизно в 2-3 тисячі гривень, – розповідає Віка. – я почала займатися Вокалом давно – ще в дитинстві, коли відвідувала театральну студію. Але педагог по співу мене ненавиділа. Вона твердила, що у мене жахливий голос, і краще забути про кар'єру співачки. На цьому тлі виникли комплекси. Я донині соромлюся свого співу. Дякую фанатам, які добре оцінили першу пісню. Вони мене мотивують стати краще.

Віка #Синяк Кошутіна, фото Новий канал
Віка #Синяк Кошутіна, фото Новий канал

На шляху до популярності дівчина зіткнулася не лише з внутрішніми труднощами.

– Думала, що кар'єра співачки – це як два пальця об асфальт, – згадує вона. – Просто пишеш трек, викладаєш скрізь, і вже через тиждень у тебе буде концерт. Виявилося, крім того, що ти повинна розбиратися в музиці і вміти писати тексти, ще добре повинна "клацати" юридичні питання.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Віка #Синяк Кошутіна, фото Новий канал
Віка #Синяк Кошутіна, фото Новий канал

Влітку Віка планує записати повноцінний альбом і запалити на своєму першому концерті у рідному місті.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, переможниця "Від пацанки до панянки" чесно зізналася про наркоманію та зіркову хворобу.

Як повідомляв портал Знай.uа, перед фіналом "пацанок" влаштували на роботу.

Також портал Знай.uа писав, фінал "Від пацанки до панянки" – хто здобув перемогу і 100 тисяч на мрію.